Jeg  er uddannet billedkunstlærer og har været udøvende kunstner siden 90´erne. Mit udtryk har altid taget udgangspunkt i naturens organiske former og rene stærke farver med et særligt præg af en tiltrækkende stoflighed og klar gennemsigtighed.

Som udøvende kunstner har jeg bevidstgjort og inspireret med min evne til at videregive håb og energi gennem farvernes sanselighed og kraft, så man ofte har lyst til at røre ved og opleve teksturen i mine malerier.

Kompositionsmæssigt arbejder jeg med naturens proportioner som skaber ro og dybde, mens spændingen findes i motivernes indre liv og hemmelighed, hvor netop mine malerier af sten, og sten under vand, danner sine helt egne historier af overraskelse og forventning.

Jeg søger hele tiden at videreudvikle mine kunstneriske evner og maleriske udtryk via eksterne kurser på bl.a. Kunstakademiet i Århus og Engelsholm Kunsthøjskole.

Jeg bor  i naturskønne omgivelser ved Vejle Fjord. Fra mit atelier, har jeg udsigt til haven med årstidernes skiften og farvernes forandring og herfra sælger jeg bl.a. mine værker.